Velkommen til kantinen

Beder Skole har en stor kantine, hvor der kan handles, og hvor man også kan sidde og spise. De ældste af skolens elever bruger også lokalet til gruppearbejde.
Det er i kantinen eleverne kan hente den forudbestilte skolemælk og frugt.
Kantinen fremstiller kvalitetsmad af gode råvarer og sundheden er vægtet meget højt. Kantinens personale laver hver dag en varm ret fra bunden, samt anretter en stor salatbuffet. Derudover er det muligt at købe forskelligt brød og sandwich, hvor brødet er hjemmebagt i kantinen. Brødet har stort indhold af fuldkorn. Der forhandles naturligvis også drikkevarer og frugt.

Vi har desuden sagt ja tak til at blive en af Aarhus Kommunes økologiske kantiner. Dette vil blive indført i løbet af 2016. Vi har allerede meget økologi i kantinen. Vi bruger mange økologiske råvarer - at nævne er hvedemelet til alt vores hjemmelavede brød, fuldkorns pasta til bl.a. fredagens kødsovs og gulerødder.
Kantinen har en økologiprocent på over 30 %.

Oplysninger om allergener kan fås ved henvendelse til personalet.

Tine har åbent:

Mandag - fredag

kl. 9.30 - 10.00

kl. 11.30 - 12.10

Dagens ret bliver løbende annonceret på Intra